Informacija ugdytinių tėveliams

Mieli tėveliai,

Nuo pirmadienio (kovo 30 d.) startuosime su nuotoliniu mokymu. Visiems ši situacija nelengva, visi mokomės susidoroti su kylančiais iššūkiais. Mokytojai tikrai nuoširdžiai mokosi ir daug dirba, kad šis procesas vyktų kuo sklandžiau. Šiuo metu labai svarbu dirbti visiems kartu, kad vaikams būtų lengviau susidoroti su mokymusi virtualioje aplinkoje.

Siunčiame parengtą nuotolinio mokymo tvarką, bet trumpai drūtai surašau esminius dalykus.

1) Pagrindinis įrankis – TAMO dienynas. Čia bus pateikiamos užduotys, vyks vertinimas, todėl skatinkite vaikus jį nuolat tikrinti. Komunikavimui mokytojai naudos ir kitus būdus bei internetinius instrumentus.

2) Mokytojai TAMO pateiks penktadienį vaikams ir Jums kitos savaitės teminį planą su svarbiausia informacija.

3) Pamokų bus tiek pat, kiek ir dabar yra tos dienos tvarkaraštyje, tik nebūtinai tomis pačiomis valandomis. Mokytojai informuos, kada teiks konsultacijas „gyvai“ (telefonu, Mesinger ar kt. būdais), kada bus video konferencija ir reiks būti visiems vaikams tuo metu prie kompiuterio, kada tik įkels į nurodytas platformas užduotis ir nurodys laiką, iki kada reikia atlikti.

4) Svarbu – kartu susidėlioti vaikų dienotvarkę.

5) Jei kyla neaiškumai ar problemos dėl techninių galimybių ar komunikavimo drąsiai bendraukite su klasių vadovais, IT administratoriumi, pavaduotojomis ir manimi.

6) Įspėkite vaikus, kad filmuoti ir įrašinėti draudžiama.

7) Visiems tai nauja, todėl mokykimės visi kartu. Padėkime. Nekritikuokime. Supraskime. Po pirmos savaitės darbo atliksime analizę, kaip mums sekasi, kas pavyko, ką reikia tobulinti.

Linkiu mums stiprybės. Ir kartu. Ir kiekvienam atskirai. Būkim sveiki.

Tai pirmas laiškas, kurių bus ir daugiau J

Pagarbiai, direktorė Lilija Liutvinienė

Nuotolinio mokymo tvarkos aprašas

2011 Šakių raj. Kriūkų mokykla-daugiafunkcis centras - Informacija ugdytinių tėveliams.
Powered by Joomla 1.7 Templates